Papírvarázslat Plusz

Mire jó egy naptár oldal?

A PL-ezésnek van egy édestestvére is: a “filofaxozás”, avagy határidőnapló vezetés/tervezés. Ez ugyebár mindenki számára ismerős lehet, hiszen majdnem mindannyian vezetünk határidőnaptárt. A ráérő amerikai háziasszonyok 😀 persze ezt is tökélyre fejlesztették: már a filofax-okhoz is lehet kapni mindenféle kiegészítőt, betétlapot, matricát, jelölőt – amit mi is előszeretettel fel tudunk használni a PL-oldalainkon, hiszen kicsik, színesek, szépek.

De most nem is ezeket szeretném bemutatni nektek, hanem a kettő keresztezéséből született naptár scrapbook oldalakat: a Simple Stories adott ki egy ilyen papírkészletet, amelynek papírjai az egyes hónapok naptárjaiként használhatóak. Ezt én úgy használom, hogy felragasztottam a konyhaszekrényre és ráírtam az aktuális hónap előre várható eseményeit. Hónap közben ez persze gazdagodhat is. A hónap lejártával segít felidézni milyen események történtek (és főként mikor is történtek!) – a segítségével sokkal könnyebb utolérni magunkat a PL-albumban. Ha nagy (12×12″) PL albumot vezetünk, akkor le is fűzhetjük az adott hónaphoz a naptárt.Calender_Paper_1_54beb0fecfa75

DSC_0162

DSC_0160

És most jön a bónusz: a naptáros oldalak hátoldala mind-mind különböző trendi mintás (pöttyös, csíkos, a készlet színeivel). Ide készíthetünk egy-egy nagy oldalt is, így ez sem megy kárba – és már le is fűzhetjük az albumunkba.

Íme néhány felhasználási javaslat a naptároldalakhoz. (Ízelítőül az áprilisi PL csomagban is találhattatok ilyen papírt, de darabra is megvásárolhatóak a Kroki Hobbynál.)

Anett_aprilisDeics Anett: április

detti_aprilis

detti_februarFarkas Detti: április és február

 Remélem hasznosnak találtad ezt a bejegyzést és magad is kipróbálod a naptároldalakat!

Betsy xo

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Dulcz Adrienn says:

    De jó ötlet 🙂 Köszi csajok <3


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!