Papírvarázslat Plusz

We (love) Scrap Feszt

“Igazi közösség csak ott jön létre, ahol az emberek rejtélyes módon szeretik egymást. Vagyis barátok. Minden érdeken, valláson, politikán, társadalmi helyzeten és világnézeten túl.” – Müller Péter

037

Számomra pont ezt jelenti a ScrapFes(z)t – ami egy baráti összejövetel scrapbookosoknak. Azoknak, akik már végignézték és/vagy megvívták ennek a szép hobbinak a kevésbé szép harcait. Ide feltöltődni jövünk. És alkotni. Semmi más nem számít.

Múlt hétvégén ismét együtt töltöttünk 3 napot Tarjánban. A program kötetlen volt, a létszám igazán családias. 

Pénteken egy stafétával indítottunk, azaz körbejártunk az asztalok körül és mindenki egy-egy díszítéssel/technikával kiegészítette az előkészített sb oldalakat.

Ilyesmik születtek:

015

Az én oldalam közelről:

056

Szombaton aki akart, részt vehetett a 3 dolog-játékban: 3 fix dolgot kellett felhasználni az adott oldalon és ráadásul az egészet fél óra alatt elkészíteni. Mivel ilyen szűk volt az időkeret, ebből sikerült 6-ot is megcsinálni.

Az én 6 oldalam:

045

047

048

050

051

053

054

Szombat délután tippelgettünk a fényképcserés oldal alkotóira és végül mindenki megkapta a saját oldalát, amit egy másik szkrepper készített el neki. Én Pogány Ilditól kaptam egy szép oldalt. 🙂

022

Volt még ATC-kártya csere-bere is (ATC=Artist Trading Card, azaz “művész-névjegy”). Ezáltal egy kis emléket hozhattunk haza mindenkitől.
Én ezeket csináltam és ezeket kaptam:

001

026

Vasárnap délelőtt ismét kötetlenül alkotott mindenki – mindenkinek volt saját “döglött” projektje, amivel haladni szeretett volna. Én a tavalyi PL albumomat rendezgettem (mert persze még nincs kész, de most nagy előrelépést tettem!).

Vasárnap délután mindenki hazaindult azzal a reménnyel, hogy jövőre, veled, ugyanitt…. Úgy legyen!

Betsy xo

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!