Papírvarázslat Plusz

Korát megelőző- és meghazudtoló minialbum :)

2008. karácsonyára valami szívhez szólóval szerettem volna meglepni a keresztlányomat. Akkoriban még annyira sem volt ismert a scrapbook, mint manapság, de voltunk már jópáran, akik elvetemülten űztük ezt a hobbit. 🙂 Így hát természetesen arra esett a választásom, hogy minialbummal lepem meg az ajándékozottat.

Mivel akkoriban a digitális scrapbookban is jártas voltam és persze last-minute ajándékról volt szó, így az egyik digitális webáruházban megvásároltam egy “albumalapot”: olyan digitális file-okat, amelyekbe csak a fotókat kellett belehúzni és már lehetett is kinyomtatni, amelynek végén egy komplett kis minialbum került a kezünkbe. Én még ezt egy kicsit tovább díszítettem, hogy még személyesebb legyen és már mehetett is a karácsonyfa alá.

244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254

Amiért azt gondolom, hogy ez az album megelőzte a korát, az az, hogy pont a manapság trendi 4×4 inches (10x10cm) méretben készült. Örömmel fedeztem fel nemrégiben a keresztlányom asztalán és megkértem, hadd kerülhessen fel a blogomra. Az elejét kicsit már renoválni kellett, mert az eredeti mikulásvirág már “elszáradt” rajta – de egyébként kitűnő állapotban van, így 7 év távlatából örömmel jelentem, hogy az emlékmegőrzés e formája tényleg működik! 🙂

Betsy xo

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!